Дніпропетровщина збільшила виробництво м’яса, сиру та молока

М’ясо, сир, молоко, крупи, олія. Цих продуктів у 2016-у на Дніпропетровщині стало більше. Виробництво нарощують харчові та переробні підприємства області. Про це повідомляє СІЧЕСЛАВ INFO з посиланням на Дніпровську ОДА.

«Продукція, яку виробляють на Дніпропетровщині, відзначається своєю якістю та доступною ціною. Це підтверджує високий попит. Відтак підприємства області нарощують виробництво. Регіон забезпечує основними продуктами харчування власний ринок та постачає їх до інших областей», – розповів начальник управління агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА Вадим Удовицький.

Нарощували потужності харчові та переробні підприємства області і в 2016 році. Порівняно з 2015-м, випустили на понад 60% більше яловичини. На 17% зросло виробництво сирів, на 12% – рідкого молока. Виготовили на 8% більше круп, на 7% – нерафінованої соняшникової олії. Зросло виробництво й негазованої мінеральної води, шоколаду, йогурту.

НОВИНИ РАЙОНІВ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

новини Апостолівського району

новини Васильківського району

новини Верхньодніпровського району

новини Вільногірська

новини Дніпра

новини Жовтих Вод

новини Км’янського

новини Криворізького району

новини Криничанського району

новини Магдалинівського району

новини Марганця

новини Межівського району

новини Нікопольського району

новини Новомосковського району

новини Павлоградського району

новини Першотравенська

новини Петриківського району

новини Петропавлівського району

новини Покрова

новини Покровського району

новини П’ятихатського району

новини Синельниківського району

новини Солонянського району

новини Софіївського району

новини Тернівки

новини Томаківського району

новини Царичанського району

новини Широкинського району

новини Юр’ївського району